Programi Unije za razvoj kulture i civilnog društva regija

 

  Početak: 12.11.2021, 12:00h

  Završetak: 12.11.2021, 14:00h

  Lokacija: Adriatic Business Centar, Narodnog preporoda 4, Šibenik

Okrugli stol na temu „Programi Unije za razvoj kulture i civilnog društva regija“ održati će se u petak, 12.11. u 12 sati te će okupiti renomirane predstavnike Vladinog ureda za udruge, Deska Kreativne Europe pri Ministarstvu kulture i medija RH te vodećih organizacija u kulturi i sektoru civilnog društva u Šibensko-kninskoj županiji.

Teme koje će se obuhvatiti raspravom za cilj će imati osvijestiti ulogu organizacija u kulturi i civilnom društvu u Hrvatskoj kao bitnim pokretačima društvenog i gospodarskog razvoja regija. Tijekom okruglog stola, svim sudionicima događaja će se pružiti i konkretne informacije o aktualnim i nadolazećim natječajima u okviru programa Unije namijenjenim kulturi i općenito organizacijama civilnog društva u novoj financijskoj perspektivi (2021-2027). Naglasak će biti na programima Unije: CERV - Građani, jednakost, prava i vrijednosti i Kreativnoj Europi – potprogramu Kultura..

Drugi dio događanja odnositi će se na Kreativni kutak & Individualni idejni laboratorij unutar kojeg će sudionici imati prilike dobiti konkretne informacije o planiranim natječajima u novom financijskom razdoblju. Također, tijekom drugog dijela događanja svi sudionici će predstavnicima Deska Kreativne Europe i kontaktne točke za CERV program imati prilike predstaviti vlastite projektne ideje te dobiti individualno savjetovanje o mogućnosti prijave istih na EU natječaje.

Sudjelovanje je moguće isključivo uz prijavu putem PRIJAVNICE. Broj mjesta je ograničen sukladno epidemiološkim mjerama.

Događanje možete također pratiti online klikom na POVEZNICU.

***Cjelokupno događanje organizira Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije u svojstvu nositelja ureda Europe Directa Šibensko-kninske županije u suradnji s Vladinim uredom za udruge i Ministarstvom kulture i medija RH. Događanje se organizira u sklopu Konferencije u budućnosti Europe a financirano je sredstvima Europske unije.

Program događanja s popisom govornika nalazi se u prilogu.

Vidimo se!

# Dokument: Format: Veličina:
najavadogaanjaiprogram docx 50.60 KB

 

EUROPE DIRECT Šibensko-kninske županije

  Ulica Narodnog preporoda 4, Šibenik

  +385 022 246 581

  stipe.spanja@rra-sibenik.hr


Copyright © 2021   •   www.edic-sibenik.eu   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN