Božićni domjenak u organizaciji Europe Direct-a

 

Prigodnim domjenkom Europe Direct Šibensko-kninske županije prigodno je obilježio kraj 2021. godine i predstavio javnosti ciljeve i aktivnosti za sljedeću 2022. godinu!

 

  23.12.2021 | 11:19h

 

Na Božićnom domjenku simbolično smo predstavljanjem svih naših aktivnosti u ovoj godini obilježili kraj jedne uspješne i intenzivne poslovne godine.

Projektni tim Europe Direct centra je na zajedničkom druženju s predstavnicima medija, javnog profitnog i neprofitnog sektora te građanima još jednom predstavio osnovni cilj i misiju Europe Direct centra. Razgovarali smo o ostvarenim rezultatima i planovima za sljedeću godinu kao i o mogućnostima uključivanja građana u naše aktivnosti. Važno je naglasiti da su građani Šibensko-kninske županije ovim projektom dobili jednu kontakt točku koja služi kao direktna poveznica između građana i europskih institucija. Građani sada imaju mogućnost obratiti se za savjet i razgovarati o europskim temama na jednom mjestu, u prostorijama Europe Direct-a Šibensko-kninske županije.

Projektni tim za sljedeću godinu priprema još više događanja i konferencija s fokusom na snage i prednosti naše županije kao što su ruralni razvoj, zdravstveni turizam, održivi razvoj i digitalizacija te audio vizualni sektor. 

Ovim putem zahvaljujemo svim našim projektnim partnerima i suradnicima na odličnoj suradnji! Veselimo se zajedničkim izazovima u godini što nam predstoji a u ovo blagdansko vrijeme svima želimo sretan i blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu Novu 2022.godinu! 

 

EUROPE DIRECT Šibensko-kninske županije

  Ulica Narodnog preporoda 4, Šibenik

  +385 022 246 581

  stipe.spanja@rra-sibenik.hr


Copyright © 2022   •   www.edic-sibenik.eu   •   Sva prava pridržana   •   Izrada: MEDIAN